Cazare

TERMENUL LIMITĂ DE REZERVARE A CAZĂRII ESTE 25 SEPTEMBRIE 2023.

METODE DE REZERVARE A CAZĂRII (vă rugăm să folosiţi una din cele două metode de rezervare):

1. prin completarea secţiunii “Rezervare cazare hotel” – forma de rezervare recomandată (opţiunea de rezervare este disponibilă doar după accesarea paginii personale pe baza numelui de utilizator şi a parolei stabilite la înregistrarea online)
2. prin e-mail pe adresa: contact@medicinaurgenta.ro*
* În acest caz, vă rugăm să specificaţi în email perioada de cazare, hotelul şi tipul camerei.

Plata cazării se va face în contul Eventer.Net, nr. cont: RO34BACX0000001109460000, deschis la UniCredit Bank Iaşi, cu menţiunea “Pentru SMURD 2023 – Rezervare Cazare, Hotel …”. Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este RO 26964360.
Vă rugăm să trimiteţi copia documentului de plată a cazării operatorului evenimentului prin email.

CONFIRMAREA REZERVĂRII
Rezervarea la hotel nu este valabilă fără dovada plăţii cel puţin a primei nopţi de cazare. Rezervarea neînsoţită de plată este considerată nulă.

ANULĂRI
Anulările sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisă pe adresa operatorului evenimentului. Până la data de 25.09.2023 se va rambursa 95% din suma achitată, nimic ulterior.

HOTEL INTERNAȚIONAL 4* – NU MAI SUNT CAMERE DISPONIBILE

Adresa: Str. Palat nr. 5A, Iaşi
Amplasat în cadrul Complexului Palas Iaşi, Hotelul Internaţional 4* oferă unităţi de cazare cu Wi-Fi gratuit şi acces gratuit la piscina interioară, centrul de fitness, saună uscată şi umedă şi cadă cu hidromasaj. Toate camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, birou, cutie de valori.

Cameră single – 550 lei/cam./noapte
Cameră dublă – 620 lei/cam./noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL RAMADA 3* – NU MAI SUNT CAMERE DISPONIBILE

Adresa: Str. Grigore Ureche 27, Iaşi
Hotelul este amplasat la kilometrul zero al oraşului, chiar pe esplanada Complexului Comercial Palas. Localizarea centrală, la numai 15 minute distanţă de aeroport şi la doar 7 minute de Gara Centrală, permite un acces extrem de facil către hotel. Apropierea de principalele obiective turistice precum şi liniştea zonei, îi asigură hotelului Ramada un amplasament ideal.

Cameră single – 340 lei/cam./noapte
Cameră dublă – 390 lei/cam./noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL EDEN 3* – NU MAI SUNT CAMERE DISPONIBILE

Adresa: Str. Sf. Sava, Nr. 1, Iaşi
Hotelul Eden este situat ultracentral in Iasi, in spatele Primariei orasul, in imediata apropiere a Teatrului National Vasile Alecsandri si a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. Gara se situeaza la doar 1.5 km distanta.

Cameră single – 250 lei/cam./noapte
Cameră dublă – 300 lei/cam./noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.