TAXE DE PARTICIPARE

Participanţii înscrişi după 05.09.2020 vor primi geanta de eveniment în limita stocului disponibil.

TAXĂ DE PARTICIPARE WORKSHOP

Pentru WORKSHOP-ul: Ultrasonografie în situaţiile de urgenţă (prespital şi spital) taxa este în valoare de 50 RON.

Înscrierile se fac prin intermediul aplicației în limita a 50 de locuri.

Înainte de a achita taxa de participare la workshop vă rugăm verificați disponibilitatea apelând 0332.40.88.05. Vă mulțumim!

Taxele se vor plăti în contul SC Eventer.Net SRL, nr. cont: RO34BACX00000011094 60000, deschis la UniCredit Bank laşi. Cod fiscal: RO 26964360.
Vă rugăm să specificaţi pe documentul de plată: „SMURD 15 ani – Taxă de participare/Workshop”.

Taxa de participare include:
• mapa cu materialele conferinţei;
• diploma de participare cu credite EMC;
• accesul la sesiunile ştiinţifice;
• coffee-break-uri, prânzuri şi cocktail-ul de bun-venit.

Contravaloarea taxelor menţionată în tabel reprezintă suma netă care trebuie să fie încasată de către organizator. Comisioanele bancare aferente revin în sarcina plătitorului. Vă mulţumim!

Metode de înregistrare la conferinţă:
Vă rugăm să folosiţi una din metodele de înregistrare de mai jos:

  1. completaţi online formularul de înregistrare din secţiunea „Inregistrare online” – forma recomandată de înscriere;
  2. trimiteţi un e-mail la contact@medicinaurgenta.ro cu numele şi prenumele participantului, oraş, specializare, instituţie. La înscriere, medicii membri ai CMR sunt rugaţi să furnizeze CUIM-ul (codul unic de identificare al medicului), iar asistenţii medicali CNP-ul, ambele necesare eliberării diplomelor de către CMR, respectiv OAMGMAMR. CMR, în cazul medicilor, şi OAMGMAMR, în cazul asistentilor medicali, NU eliberează diplome cu credite persoanelor care nu furnizează datele de mai sus.

Validarea înregistrării
Înregistrarea la conferinţă va fi validată după primirea copiilor documentelor de plată a taxei de participare. Acestea pot fi trimise prin e-mail la contact@medicinaurgenta.ro, ca document scanat şi ataşat e-mail-ului.

Confirmarea înregistrării
Confirmarea înregistrării va fi trimisă prin e-mail (pe adresa furnizată de dvs. în formularul de înregistrare) împreună cu voucherul de plăţi după data de 20 septembrie 2020. Voucher-ul de plăţi certifică înregistrarea dvs. la conferinţă şi plata serviciilor aferente şi vă rugăm să-l prezentaţi la secretariatul conferinţei pentru a ridica materialele.