TAXE DE PARTICIPARE

Nu se mai pot efectua înscrieri online!

Dacă doriți să vă înscrieți vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa contact@medicinaurgenta.ro cu următoarele informații:
Nume, prenume, tip participant, instituție, specializare, CUIM și număr de telefon mobil.

Atenție! În cazul solicitărilor de înscriere sosite în timpul evenimentului, datele de autentificare în platforma online pentru transmisiile live vor fi trimise în maximum 24 de ore.

Participanţii înscrişi după 10.09.2020 vor primi geanta de eveniment în limita stocului disponibil.

IMPORTANT! Participanții care au achitat deja taxa de participare inițială sunt rugați să trimită un email la adresa contact@medicinaurgenta.ro cu solicitarea de restituire a sumei achitate în plus, numărul de cont și titularul pentru a putea primi înapoi diferența dintre taxa inițială si cea modificată.

TAXĂ DE PARTICIPARE WORKSHOP

Pentru WORKSHOP-ul: Ultrasonografie în situaţiile de urgenţă taxa este în valoare de 50 RON.

Înscrierile se fac prin intermediul aplicației în limita a 40 de locuri.

Înainte de a achita taxa de participare la workshop vă rugăm verificați disponibilitatea apelând 0332.40.88.05. Vă mulțumim!

Workshop-ul se va desfășura în zilele de 10 și 11 octombrie. Programul detaliat și locația va fi comunicată până pe data de 20 septembrie 2020. 

Taxele se vor plăti în contul SC Eventer.Net SRL, nr. cont: RO34BACX00000011094 60000, deschis la UniCredit Bank laşi. Cod fiscal: RO 26964360.
Vă rugăm să specificaţi pe documentul de plată: “SMURD 15 ani – Taxă de participare”.

Taxa de participare include:
• accesul la sesiunile de transmisii live (strict în baza numelui de utilizator și a parolei ce vor fi trimise prin email participanților cu o zi înainte de începerea evenimentului);
• diploma de participare cu credite EMC;
• accesul la expoziția medicală virtuală;
• geanta cu materialele conferinţei (doar pentru participanții înscriși până la data de 10 septembrie, cu excepția studenților)*.
* Geanta cu materiale va fi expediată prin curier, înainte de data de 8 octombrie, la adresa furnizată de participanți în formularul de “ÎNREGISTRARE ONLINE

Contravaloarea taxelor menţionată în tabel reprezintă suma netă care trebuie să fie încasată de către organizator. Comisioanele bancare aferente revin în sarcina plătitorului. Vă mulţumim!

Metode de înregistrare la conferinţă:
Vă rugăm să folosiţi una din metodele de înregistrare de mai jos:

  1. completaţi online formularul de înregistrare din secţiunea “Inregistrare online” – forma recomandată de înscriere;
  2. trimiteţi un e-mail la contact@medicinaurgenta.ro cu numele şi prenumele participantului, oraş, specializare, instituţie. La înscriere, medicii membri ai CMR sunt rugaţi să furnizeze CUIM-ul (codul unic de identificare al medicului), iar asistenţii medicali CNP-ul, ambele necesare eliberării diplomelor de către CMR, respectiv OAMGMAMR. CMR, în cazul medicilor, şi OAMGMAMR, în cazul asistentilor medicali, NU eliberează diplome cu credite persoanelor care nu furnizează datele de mai sus.